Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ένοπλη επίθεση δέχτηκε ο Τζένσον Μπάτον στη Βραζιλία

Jenson Button impressed in his first year of t...Image via WikipediaΈνοπλη επίθεση δέχτηκε στο αυτοκίνητό του ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula-1 Τζένσον Μπάτον, κατά τη μετακίνησή του από την πίστα του Ιντερλάγκος στο Μορουμπί του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Μακ Λάρεν. Ο Βρετανός πιλότος διέφυγε σώος όπως και οι άλλοι επιβαίνοντες στο όχημα.

«Το απόγευμα του Σαββάτου, στο δρόμο από το σιρκουί του Ιντερλάγκος στο Μορουμπί του Σάο Πάουλο, ένοπλοι δράστες έκαναν προσπάθεια να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Τζένσον Μπάτον.
Ούτε ο Τζένσον ούτε οι άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έπαθαν κάτι», είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΜακΛάρεν.

Όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο του Μπάτον οδηγήθηκε γρήγορα μακριά από τον κίνδυνο χάρη στη βοήθεια ενός ένοπλου αστυνομικού, που έχει εκπαιδευτεί σε παρόμοια περιστατικά. «Ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα του Τζένσον αντέδρασε γρήγορα και, χρησιμοποιώντας τεχνικές αποφυγής, κατόρθωσε να διαφύγει μέσω της κυκλοφορίας, παίρνοντας τον Τζένσον και τους άλλους επιβαίνοντες μακριά από οποιοδήποτε κίνδυνο και φέρνοντάς τους πίσω στο ξενοδοχείο τους» ήταν η ενημέρωση από τη βρετανική ομάδα.

Στο όχημα επέβαιναν ο πατέρας του Μπάτον, Τζον, ο μάνατζέρ του, Ρίτσαρντ Γκόνταρντ και ο φυσιοθεραπευτής Μάικ Κόλιερ. Η ΜακΛάρεν είπε ότι οι αρχές του Σάο Πάολο ενήργησαν αποτελεσματικά και παρείχαν επιπλέον ασφάλεια στη μεταφορά του Μπάτον και άλλων ανώτερων στελεχών της ομάδας, για το προτελευταίο σιρκουί του παγκοσμίου πρωταθλήματος την φετινή περίοδο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...