Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Bάζουν... γκολ για τα Μάρμαρα!

Οι οδηγοί της Fοrmula 1 στον αγώνα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα! Αύριο λίγο πριν τη μεγάλη έναρξη του φαντασμαγορικού Grand Prix του Μονακό η γνωστή ομάδα των οδηγών της Formula, οι Nationale Piloti, με αρχηγό τον βετεράνο του είδους Μίκαελ Σουμάχερ, θα δώσουν ποδοσφαιρικό αγώνα που αυτή τη φορά θα έχει δύο μηνύματα: Το πρώτο είναι αυτό που πάντα υποστηρίζουν, η ασφαλής οδήγηση.


Το δεύτερο -και σημαντικότερο για τη χώρα μας- η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, όπου ανήκουν. Κατ’ αυτό τον τρόπο οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ελπίζουν να ευαισθητοποιηθούν πολλοί από τους επισήμους φορείς, αλλά και το κοινό.


Πρόκειται για εκδήλωση στην οποία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το παρών θα δώσουν και Ελληνες celebrities. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι και ο Νίκος Αλιάγας, που εξάλλου πρωτοστατεί στον αγώνα για την επιστροφή των Μαρμάρων.


Ο αγώνας θα λάβει χώρα αύριο στο στάδιο «Λούις 2», ενώ τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Χορηγός στον αγώνα είναι η ελληνική εταιρεία Στούμπος S.A., που εμπορευεται πολυτελή αυτοκίνητα, το σήμα της οποίας θα υπάρχει και στις φανέλες των Σουμάχερ - Μάσα, όπως και των άλλων διάσημων οδηγών. Μετά το τέλος του αγώνα η εταιρεία θα δώσει στον αρχηγό Μίκαελ Σουμάχερ αναμνηστικό με το σήμα των Νationale Piloti, της Στούμπος S.A, αλλά και με το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση.


Aμέσως μετά τον αγώνα θα δοθεί πριβέ δεξίωση για εξήντα (το πολύ) άτομα, στην οποία αναμένεται να δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, όπως και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνους jet set. Στην περσινή εκδήλωση, μεταξύ άλλων, το παρών είχε δώσει η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό συγκεντρώνοντας τα φλας πάνω της.
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...