Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superleague Formula 2010 αποκλειστικά στη NOVA



Η  nova, εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superleague Formula 2010.
 
Η διοργάνωση που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2008 στο Ντόνιγκτον Πάρκ στην Αγγλία - αποτελεί συνδυασμό ποδοσφαίρου και αγώνων ταχύτητας. Τα μονοθέσια αυτοκίνητα των διάσημων ποδοσφαιρικών συλλόγων είναι ανάλογα με αυτά που χρησιμοποιούνται στην F1 και έτοιμα να ανάψουν τους V12 κινητήρες τους, για μία ακόμη συναρπαστική σεζόν, αποκλειστικά για τους συνδρομητές  της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα.Συμμετέχουν ποδοσφαιρικές ομάδες από την Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη όπως Flamengo, Beijing Guoan, Milan, Roma, Athletico M, Liverpool, Tottenham, Bordeaux, Eindhoven και από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός.  
Το χρηματικού έπαθλο για τον τελικό νικητή, ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ. Πρόκειται για το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο για τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η δεύτερη θέση στο βάθρο θα επιβραβευθεί με 500.000 ευρώ και η τρίτη με 250.000 ευρώ. 
Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και αυτή την Κυριακή θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση από το NS3 οι κυρίως αγώνες στο σιρκουί του Magny Cours στη Γαλλία. Οι θεατές θα απολαύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Ολυμπιακού να διακριθεί μετά την επιτυχία του στο Assen, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στον δεύτερο αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...