Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Lotus: Χούλκενμπεργκ ή Μαλντονάντο;

Το ερώτημα που τίθεται πραγματικά είναι Quantum ή PDVSA. Στη Lotus έχουν κλείσει συμφωνία με το επενδυτικό fund Quantum αλλά χρήματα δεν έχουν δει.

Περιμένουν ακόμη αλλά όχι για πολύ. Αν τα χρήματα μπουν τότε είναι βέβαιο πως του χρόνου ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα αγωνίζεται στη Βρετανική ομάδα μαζί με το Ρομάν Γκροζάν. Ο Γάλλος για έναν ακόμη αγώνα εντυπωσίασε ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου στο Ώστιν. Αν στη Lotus έχουν του χρόνου δίδυμο Χούλκενμπεργκ – Γκροζάν σίγουρα το ταλέντο δε θα τους λείπει. Επίσης θα είναι μια οικονομική λύση τηρουμένων των αναλογιών καθότι και η παρουσία του Γκροζάν στηρίζεται από τη γαλλική Total. 

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ αποτελεί επιλογή του Quantum fund αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δε σκοπεύει να περιμένει για πολύ. Πρόθεσή του να δεσμευτεί άμεσα με κάποια εκ των Sauber, Force India που τον θέλουν.

Αν τα χρήματα του Quantum fund δεν εμφανιστούν άμεσα, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό η Lotus να επιλέξει τα χρήματα των κρατικών πετρελαίων της Βενεζουέλας PDVSA που στηρίζουν την παρουσία του Μαλντονάντο στη F1. Ο 28χρονος πιλότος έχει κλείσει ήδη την πόρτα της Williams και προσπαθεί να εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία για το 2014. Για τη Williams θα αγωνίζονται το 2014 οι Μάσα και Μπότας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...