Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Γουέμπερ: "Η συμπεριφορά του Φέτελ υπεύθυνη για τις αποδοκιμασίες"

Ο Ζεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα στη Formula 1, δεν έλειψαν όμως οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του σε ορισμένες πίστες.


Ο ομόσταυλος του Γερμανού στη Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, υποστήριξε πως οι αποδοκιμασίες του κόσμου δεν οφείλονται στην κυριαρχία του Φέτελ και τις συνεχόμενες νίκες του αλλά στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται.


"Δεν πιστεύω πως οι αποδοκιμασίες έγιναν επειδή ο Ζεμπάστιαν κερδίζει συνεχώς. Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν αποδοκιμάζεται και κερδίζει κάθε αγώνα ή σχεδόν κάθε αγώνα που δίνει. Είναι περίεργος ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει κάποια πράγματα", δήλωσε αρχικά ο Γουέμπερ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό του αγώνα της Μαλαισίας.

"Θα πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Προφανώς, κάποιες στιγμές θα πρέπει να είσαι αμείλικτος. Ξέρω ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα καλός, αλλά είμαι χαρούμενος με την καριέρα μου. Νομίζω ότι μετά η αντίδραση του μετά τον αγώνα στη Μαλαισία ήταν σωστή, αλλά μετά τα όσα δήλωσε στην Κίνα –όταν είχε πει ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του- δεν ξέρω πως ενθαρρύνει τον κόσμο να σκεφτεί διαφορετικά για αυτόν. Όπως και να έχει οι αποδοκιμασίες δεν είναι σωστές. Ο Σεμπ είναι ένα φαινόμενο, άνετα μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Σουμάχερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...