Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

O Jari Latvala με VW Polo στη κορυφή του "Ακρόπολις"- Πρώτος Έλληνας ο Χαλκιάς

 
Για μία ακόμη χρονιά η Ελλάδα έγινε το επίκεντρο του κόσμου με την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις. Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν για τρεις μέρες στις ειδικές διαδρομές του αγώνα και κατά γενική ομολογία, οι σκληρές συνθήκες επιβεβαίωσαν το όνομα που έχει ο εθνικός μας αγώνα. 


Πενήντα πληρώματα ξεκίνησαν τον αγώνα. Τελικά ο Jari Latvala με VW Polo κατάφερε, για πρώτη φορά, να κατακτήσει την κορυφή της γενικής κατάταξης στο Ακρόπολις.
Acropolis Chalkias02Από την πλευρά των Ελλήνων, ο Θέμης Χαλκιάς μαζί με τον Λεωνίδα Μαχαίρα άφησαν το στίγμα τους στο επετειακό Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο φέτος συμπλήρωσε 60 χρόνια ιστορίας.


Έχοντας στα χέρια τους ένα Mitsubishi EVO 9 κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από την σκληρή μάχη και να αναδειχτούν οι ταχύτεροι μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Παράλληλα, τερμάτισαν στην 22η θέση της γενικής κατάταξης.

Acropolis Chalkias03Αμέσως μετά τον αγώνα ο Θέμης Χαλκιάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το αποτέλεσμα που καταφέραμε ήταν μοναδικό. Τερματίσαμε τον αγώνα και ήμασταν και οι ταχύτεροι μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Θέλαμε πολύ να ολοκληρώσουμε το συγκεκριμένο Ακρόπολις που είναι το 12ο που λαμβάνουμε μέρος. Συγχαρητήρια στους θεατές που ήταν χιλιάδες και χειροκρότησαν την προσπάθειά μας».
   
Την προσπάθεια του κορυφαίου ελληνικού πληρώματος στήριξαν οι εταιρείες: KCP Group, Profarm, Στασινός ΟΕ, Gant Oil, Ασφαλιστική New Forum και η αγωνιστική ομάδα RSD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...