Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Alonso: «Περιμένουμε ένα πολύπλοκο Σαββατοκύριακο»

English: Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: F...
English: Formula One Fernando Alonso (Ferrari) . (Photo credit: Wikipedia)
Οι δηλώσεις του Fernando Alonso μετά το τέλος του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Καναδά

Τον ταχύτερο χρόνο έκανε ο Fernando Alonso στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix του Καναδά.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari είπε πως ήταν μια ασυνήθιστη Παρασκευή λόγω του καιρού και πως περιμένει επίσης ένα πολύπλοκο Σαββατοκύριακο.

Ο Ισπανός δήλωσε:

"Ήταν μια ασυνήθιστη Παρασκευή, επηρεασμένη από τις υπερβολικά μεταβαλλόμενες συνθήκες καιρού. Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας γιατί η πίστα ήταν βρεγμένη το πρωί και έτσι μόνο αύριο θα μάθουμε αν οι αναβαθμίσεις που δοκιμάσαμε εδώ παράγουν πραγματική εξέλιξη απόδοσης.

Ήταν πολύ σημαντικό να τις δοκιμάσουμε όπως ήταν σημαντικό να δοκιμάσουμε τα νέα ελαστικά Pireli. Ο Felipe και εγώ είχαμε διαφορετικές επιλογές για τις μεγάλες αποστάσεις και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος γιατί θα πρέπει να περιμένουμε για το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων ώστε να καταλάβουμε περισσότερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, γιατί σήμερα είδαμε πως το να κάνεις έναν καθαρό γύρο εξαρτάται αρκετά στη στιγμή που παίρνεις την απόφαση και από τις συνθήκες της πίστας που θα υπάρχουν εκείνη την ώρα.

Μπορούμε να περιμένουμε ένα πολύπλοκο Σαββατοκύριακο, γιατί ο καιρός τείνει να παραμείνει μεταβλητός μέχρι την Κυριακή και το επίπεδο πρόσφυσης θα είναι δύσκολο, και στις κατατακτήριες και στον αγώνα".


Πηγή:woop.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...