Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κατέστρεψε τα αμπέλια ο Σόλμπεργκ - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την επικίνδυνη έξοδο του Πέτερ Σόλμπεργκ στο Ράλι Γαλλίας. Ο Νορβηγός ισοπέδωσε αμπέλια και μια κολόνα με ηλεκτροφόρα καλώδια. Τραυμάτισε θεατές ο Νάσερ Αλ-Ατίγια

Πραγματικά τυχεροί στάθηκαν ο Πέτερ Σόλμπεργκ και ο συνοδηγός του, Κρις Πάτερσον, όπως και οι θεατές της ειδικής "Massif des Grands Crus-Ungersberg" στο Ράλι Γαλλίας.

Ο Νορβηγός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta RS WRC στο πρώτο πέρασμα της μήκους 18.16 χιλιομέτρων ειδικής διαδρομής.
 
Το Ford ακολούθησε τρελή πορεία μέσα στους γαλλικούς αμπελώνες, ενώ έριξε και μια κολόνα με ηλεκτροφόρα καλώδια. Ευτυχώς δεν κινδύνευσαν οι θεατές. Ο 37χρονος οδηγός που κυνηγούσε τον δεύτερο του αγώνα, Μίκο Χίρβονεν τέθηκε εκτός αγώνα.


Petter Solberg goes off in the vineyards WRC... από vivinamou Το δράμα δεν έλειψε στη δεύτερη ειδική της ημέρας "Pays d'Ormont" με τη Citroen να ανακοινώνει πως δύο θεατές τραυματίστηκαν κατά την έξοδο του Νάσερ Αλ-Ατίγια με το DS3 WRC.

Ο ένας θεατής έσπασε το χέρι του και ο δεύτερος το πόδι του. Ο οδηγός από το Κατάρ και η ομάδα ζήτησαν συγνώμη από τους θεατές.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...