Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Εκτός ο Λεμπ στη Σαρδηνία! - BINTEO

Vodafone Rally de Portugal 2011 - (Santa Clara...
Loeb (Photo credit: Wikipedia)
Ο SEBASTIAN LOEB κατέστρεψε το τιμόνι του DS3 WRC κατά την έξοδο του μεσούσης της τρίτης ειδικής της ημέρας στη Σαρδηνία.

Ευτυχώς που ο Σεμπαστιάν Λεμπ εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στον προηγούμενο αγώνα στην Αλσατία.

Ο πολυπρωταθλητής είχε έξοδο στην τρίτη ειδική της δεύτερης ημέρας του Ράλι Σαρδηνίας, του προτελευταίου αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα και τέθηκε εκτός διεκδίκησης της νίκης.
Ο Λεμπ έσπασε το τιμόνι του DS3 WRC κι ενώ οδηγούσε τον αγώνα. Ο Γάλλος οδηγός δύσκολα θα ξαναμπεί στον αγώνα το Σάββατο (20/10) δίχως να μπορεί να διεκδικήσει την πέμπτη νίκη του στο ιταλικό νησί.

"Χτυπήσαμε ορισμένες πέτρες. Ένιωσα ότι το τιμόνι έπαθε ζημιά, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε. Όμως έπρεπε να σταματήσουμε", είπε ο Λεμπ και είναι μόλις η δεύτερη φετινή εγκατάλειψη του μετά από την Πορτογαλία.

Έτσι ο Μίκο Χίρβονεν έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη ασφάλτινη νίκη του. Προηγείται με διαφορά 15 δευτερολέπτων από τον Πέτερ Σόλμπεργκ με Ford.

Κακή στιγμή και για τον οδηγό της άλλης ομάδας της Citroen, Τιερί Νεβίγ, ο οποίος ρόλαρε το αυτοκίνητο του και έχασε σχεδόν έξι λεπτά. Από την 4η έπεσε στην 12η θέση.


Sébastien Loeb's crash - WRC Italy 2012 - Sardinia από vivinamou
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...