Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Με 96 συμμετοχές το 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο διοργανώνει το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ και θα διεξαχθεί... το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 – 4 Νοεμβρίου, με επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα.

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, θα αποτελέσει το 12ο γύρο της κατηγορίας Sporting που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστορικών Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 9ο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity της FIA.

Ο διήμερος αγώνας θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου σε ασφάλτινο οδόστρωμα για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity, και σε μικτή επιφάνεια για αυτά της Sporting.

Από τα Καμένα Βούρλα, όπου και το επίκεντρο του αγώνα, οι αγωνιζόμενοι στην κατηγορία Sporting θα πάρουν εκκίνηση το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. για το πρώτο σκέλος του 11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί σε ασφάλτινες τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές ‘’Μπράλος’’ – ΄΄Χάνι Ζαγκανιά΄΄ - ΄΄Παύλιανη΄΄ συνολικού μήκους 87 χλμ.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα ίδια αυτοκίνητα με τις κατάλληλες εργασίες θα προετοιμαστούν έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, ΄΄Καρυά΄΄ - ΄΄Ελάτεια΄΄ – ΄΄Τιθορέα΄΄ μήκους 86 χλμ της Κυριακής.

Το χωμάτινο σκέλος της Κυριακής προσμετρά και στο 48ο Πρωτάθλημα Χώματος και θα ξεκινήσει μετά το πέρασμα του τελευταίου ιστορικού οχήματος.

Με αμιγώς ασφάλτινο χαρακτήρα, η διαδρομή της κατηγορίας Regularity θα έχει σαν αφετηρία τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις, ενώ με ενδιάμεσους σταθμούς σε περιοχές της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, θα ολοκληρωθεί έπειτα από περίπου 600 χλμ. στα Καμένα Βούρλα, όπου και η τελετή τερματισμού και η απονομή των επάθλων για το 11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις το απόγευμα της Κυριακής 4 Νοεμβρίου.

peritroxon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...