Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Εμφύλιος στη McLaren


Ο Τζένσον Μπάτον έχει εκνευριστεί με τον ομόσταβλό του στη McLaren, Σέρχιο Πέρες, για τον τρόπο που οδηγούσε ο Μεξικανός στο GP του Μπαχρέιν και παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ τους.
 
Επικίνδυνη χαρακτήρισε την οδήγηση του Σέρχιο Πέρες στο GP του Μπαχρέιν ο ομόσταβλός του στη McLaren, Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Μεξικανό, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς.

Ο "Τσέκο" ήταν ιδιαίτερα επιθετικός στον τρόπο που οδηγούσε, καθώς το μονοθέσιό του ήρθε πολλές φορές σε επαφή με εκείνο του Μπάτον, ενώ διεκδικούσαν αμφότεροι την 5η θέση. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω συνηθίσει να οδηγώ σε μία ευθεία και ο ομόσταβλός μου να κολλάει τις ρόδες του πάνω στις δικές μου και να χτυπάμε μεταξύ μας με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων ανά ώρα. Αυτά είναι πράγματα που κάνουμε στα καρτ, αλλά μεγαλώνοντας τα σταματάμε".

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Μπάτον διαμαρτυρόταν διαρκώς στην ομάδα του μέσω του ασυρμάτου, λέγοντας σε κάποια στιγμή: "Μόλις με χτύπησε από πίσω. Ηρεμήστε τον", ενώ σχετικά με αυτό το γεγονός, τόνισε: "Φώναζα δυνατά στον ασύρματο, ήμουν πολύ φορτισμένος, αλλά αυτά που είπα θα τα ξανάλεγα".

Τελικά, ο Πέρες κατέλαβε την 6η θέση στο Μπαχρέιν, ενώ ο Μπάτον έμεινε 10ος λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με τα ελαστικά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...