Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα λάβει μέρος σε αγώνες μοτοσικλετών

Με δίκυκλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Σουμάχερ. Όχι βέβαια με πατίνι, όπως αυτό στη Σουζούκα της Ιαπωνίας το 2012, αλλά με μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού!
Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στους δυο τροχούς, καθώς θα λάβει μέρος σε αγώνα με μοτοσικλέτες κατά τη διάρκεια του Απριλίου.

Μπορεί λοιπόν να αποχώρησε για δεύτερη φορά από τη Formula1, φαίνεται όμως ότι ο «Σούμι» δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά από τις πίστες. Ήδη, είναι γνωστό ότι ασχολείται πάλι με τα καρτ, από όπου είχε ξεκινήσει και την ένδοξη καριέρα του, ενώ θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στους δυο τροχούς.

Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συμμετάσχει στον αγώνα μοτοσικλέτών «Bol d' Or», ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μανί Κουρ της Γαλλίας το διήμερο 20-21 Απριλίου. Ο «Σούμι» θα οδηγήσει μια BMW S 1000 RR και θα τρέξει για πρώτη φορά πάνω σε μια μοτοσικλέτα.

Όσον αφορά τον αγώνα, διεξάγεται από το 1932 και από το 2000 έχει μετακομίσει στο Μανί Κουρ, ένα από τα διασημότερα σιρκουί στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...