Κυριακή 7 Απριλίου 2013

"Μίλησε" ο Λορένθο στο Κατάρ

Pole position για τον Χόρχε Λορένθο με νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Λοσάιλ. Καλ Κράτσλοου και Ντάνι Πεδρόσα στην πρώτη σειρά. 6ος ο Μάρκεθ και 7ος ο Ρόσι

Ο Χόρχε Λορένθο εξασφάλισε την πρώτη pole position της χρονιάς στο Κατάρ. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής  πραγματοποίησε νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου (1:54.714).

Στο νέο format των κατατακτήριων δοκιμών με τη συμμετοχή των 12 ταχύτερων οδηγών (10 από τις τρεις περιόδους και τους δύο γρηγορότερους του Q1), ο οδηγός από τη Μαγιόρκα έπιασε από νωρίς θέση στην πρώτη σειρά και διασφάλισε την 26η πρωτιά στο MotoGP.

Ο Καλ Κράτλοου (Tech 3 Yamaha) και ο Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda) συμπλήρωσαν την πρώτη σειρά με τον Ισπανό να γλυτώνει από μια δύσκολη στιγμή, μια πιθανή σύγκρουση με τον τιμέιτ του, Μαρκ Μάρκεθ!

Ο 20χρονος ρούκι κατέλαβε την έκτη θέση και εκτόπισε τον Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha) στην 7η θέση. Τη μεγαλύτερη έκπληξη της 15λεπτης διαδικασίας έκανε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με τη Ducati, γράφοντας καλύτερο χρόνο από τον περσινό όταν οδηγούσε την M1. Τον "Ντόβι" και τον Μάρκεθ χώρισε ο Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda).

Ο Αλεΐς Εσπαργαρό (Aspar) ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο Q1 και θα ξεκινήσει από την 12η θέση. Ο Άλβαρο Μπαουτίστα (Gresini Honda), ο Μπράντλεϊ Σμιθ (Tech 3 Yamaha), ο Αντρέα Ιανόνε (Pramac Ducati) και ο Νίκι Χέιντεν (Ducati) βρέθηκαν στις θέσεις 8-11.

Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή (7/4, 22.00, OTESport).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...