Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Vettel πήρε την Pole position στο Grand Prix του Μπαχρέιν

Ο Sebastian Vettel απέδωσε φόρο τιμής στη ομάδα της Red Bull για τη δουλειά που καταβάλανε για να είναι πιο ανταγωνιστικοί, καθώς διασφάλισαν την pole position για το Grand Prix του Μπαχρέιν.

Αφότου έμοιαζε ως η ταχύτερη ομάδα από τις χειμερινές δοκιμές η Red Bull, δεν ήταν σε θέση να παλέψει για την pole position σε οποιοδήποτε από τους πρώτους τρεις αγώνες, με τη δεύτερη θέση του Vettel στο Αυστραλιανό Grand Prix να είναι η μόνη παρουσία στο βάθρο της ομάδας μέχρι σήμερα για αυτή τη σεζόν. Μετά τις διαφορετικές διατάξεις στο σύστημα εξάτμισης στα δύο αυτοκίνητα στην Κίνα, η Red Bull αποφάσισε ποια προσέγγιση έπρεπε να πάρει για το Μπαχρέιν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν η πρώτη και η τρίτη θέση στο grid.

Ο Vettel παραδέχθηκε πως στην ομάδα υπήρχαν λίγες ώρες ύπνου, καθώς εργάστηκε για να φέρει στο αυτοκίνητο καλύτερες επιδόσεις και είπε ότι ήταν ευτυχής που βρήκε τώρα τη σωστή κατεύθυνση με την RB8.

«Προφανώς και η αίσθηση είναι υπέροχη και νομίζω ότι αυτό απολύτως το χρωστάω στην ομάδα και στα παιδιά,» είπε ο Vettel. «Δεν ήταν ένα εύκολο ξεκίνημα στη σεζόν για μας, σίγουρα υπάρχουν πολλές προσδοκίες, αλλά νομίζω ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που περιμένουμε εμείς από τους εαυτούς μας. Δεν ταιριάζει με τις προσδοκίες μας και ήμασταν πολύ απασχολημένοι δουλεύοντας στο αυτοκίνητο, κόβοντας και ράβοντας εδώ κι εκεί, βρίσκοντας την τέλεια λύση και το σωστό δρόμο.

«Τα παιδιά, δεν νομίζω ότι έχουν κοιμηθεί πολύ για να είμαι ειλικρινής στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Με ένα σκληρό Σαββατοκύριακο, να είναι το περασμένο στην Κίνα και εδώ και τώρα, έχουν σοβαρά έλλειψη ύπνου και είναι πολύ καλό που φέραμε το αυτοκίνητο στην pole. Νομίζω, και οι δύο μας (ο ίδιος και ο Webber), οφείλουμε το σημερινό αποτέλεσμα στην ομάδα. Είναι καλό, το μονοθέσιο ήταν πολύ καλύτερα όλο το Σαββατοκύριακο, και είμαι αρκετά χαρούμενος. Δεν είχα και την καλύτερη περίοδο. Ήμουν σχεδόν έξω στο Q1, σχεδόν έξω στο Q2, αλλά τότε ήξερα ότι όταν θα κάνω τον τελευταίο γύρο και θα τον πετύχω, με αυτόν θα πρέπει να είμαστε σε καλύτερη θέση. Είναι υπέροχο προφανώς να βλέπουμε ότι μόλις κερδίσαμε τον Lewis για την pole, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...