Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Formula 1: Ενθουσιασμένος ο Γκροσεάν

Περίπου δώδεκα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να δει η Γαλλία έναν πιλότο της να ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών.

Το... ρόδι έσπασε με τον Ρομάν Γκροσεάν που κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση στο Μπαχρέιν. Ο ίδιος δηλώνει έκπληκτος με την επίδοσή του. Ο Γάλλος πιλότος που ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1 στο πόντιουμ, τόνισε ότι αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Ο νεαρός πιλότος που στον προηγούμενο αγώνα κέρδισε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε το σημερινό θρίαμβο της Lotus τερματίζοντας τρίτος τη στιγμή που ο teammate του Κίμι Ραϊκόνεν ήταν δεύτερος.

«Είναι υπέροχο, είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και ό,τι έκαναν. Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα καλό μονοθέσιο και μείναμε λίγο έκπληκτοι στην αρχή σχετικά με το που βρισκόμασταν.

Τελικά όλα πήγαν καλά και πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό που καταφέραμε. Οι πρώτοι βαθμοί είναι ένα βήμα αν και νόμιζα ότι το επόμενο βήμα θα χρειαζόταν λίγο χρόνο ακόμα. Μπορούμε όμβς να είμαι ευχαριστημένοι και έχουμε μία εβδομάδα για να το χαρούμε.

Νομίζω ότι τα πάμε αρκετά καλά. Η ομάδα μπορεί να είναι περήφανη με αυτό που καταφέραμε καθώς με τόσο δύσκολη χρονιά, το να έχεις το μονοθέσιο σου κοντά στις πρώτες θέσεις είναι δύσκολο. Εχουμε δύο μονοθέσιο στο πόντιουμ. Το πρώτο βάθρο αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση», δήλωσε ο Ρομάν Γκροσεάν που είναι ο πρώτος Γάλλος πιλότος μετά τον Ζαν Αλεζί που ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών από το 1998 και το GP του Βελγίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...