Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Απογοητευμένος ο Στόνερ

Ο Κέισι Στόνερ φοβάται ότι το πρόβλημα του chattering στη μοτοσικλέτα του, το οποίο ήταν ξανά πολύ έντονο στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Κατάρ, θα του στερήσει τη δυνατότητα να παλέψει για τη νίκη με τον poleman Χόρχε Λορένθο στον αγώνα, αν η Honda δεν βρει μια λύση ως το αυριανό warm-up.

"Για να είμαι ειλικρινής είμαι απογοητευμένος", είπε ο Στόνερ, ο οποίος ήταν λίγο πάνω από δύο δέκατα πιο αργός από τον Λορένθο και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση του grid.

"Ξεκινήσαμε το τριήμερο σε κάπως άσχημη κατάσταση και τώρα κάναμε έναν ολόκληρο κύκλο και ξαναγυρίσαμε σε αυτό.

"Νωρίς στο session όλα έδειχναν να πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά στη συνέχεια όποτε προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε τη μοτοσικλέτα, την κάναμε όλο και χειρότερη.

"Το πρόβλημα των δονήσεων επανήλθε σε τεράστιες ποσότητες και με το που βάλαμε τα μαλακά λάστιχα, διπλασιάστηκε εξαιτίας του επιπλέον κρατήματος.

"Εχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε απόψε. Πρέπει να δούμε όλα όσα κάναμε τις τελευταίες μέρες και να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι. Χρειαζόμαστε κάτι για το warm-up πριν από τον αγώνα αύριο, αλλιώς θα είναι ένα μεγάλο σε διάρκεια και ένταση κοπάνημα με αυτή τη μοτοσικλέτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...