Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Gazzetta dello Sport: Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο Μίκαελ Σουμάχερ "αναπνέει αυτόνομα", χωρίς μηχανική υποστήριξη, και "ακούει τις οικείες φωνές", διαβεβαιώνει άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην Gazzetta dello Sport


Ο Πίνο Αλιέβι που το υπογράφει δεν αναφέρει τις πηγές του ρεπορτάζ του και γράφει επίσης ότι ο άσος της Φόρμουλα 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Τζιν Τοντ, προέδρου της FIA.


"Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari", διηγείται ο ιταλός δημοσιογράφος. Ο Ρος Μπράουν, τεχνικός διευθυντής από το 1997 μέχρι το 2006 στη Scuderia Ferrari τον επικέπτεται επίσης συχνά στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ "και τού βάζει να ακούει ηχητικές εγγραφές από τα Grand Prix της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του".

Η σύζυγός του Κορίνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και "τού ψιθυρίζει τρυφερά στο αυτί". Τα παιδιά του "έχουν πάρει το δρόμο του σχολείου, αλλά επισκέπτονται τον πατέρα τους όσο πιο συχνά γίνεται".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...