Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μήνυμα του Ελληνα της Ferrari στον Μίκαελ Σουμάχερ

Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της νέας Ferrari F14T, έρχεται το μήνυμα του δικού μας, Νικόλα Τομπάζη στον Μίκαελ Σουμάχερ...

Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της νέας Ferrari F14T, έρχεται το μήνυμα του δικού μας, Νικόλα Τομπάζη, επικεφαλής σχεδιασμού στην ιταλική ομάδα, με αποδέκτη τον Σουμάχερ.
O Έλληνας τεχνικός αναφέρει στην ενότητα «ForzaMichael» στο Ferrari.com: «Αγαπητέ Michael, λείπεις πολύ σε όλους μας εδώ στη Ferrari. Τόσο για όσα πέτυχες με τα μονοθέσια μας, όσο και για το προσωπικό στοιχείο που έφερες στην ομάδα.

Όλοι ξέρουμε πως μπορείς να τα καταφέρεις. Ελπίζω να σε δω να χαμογελάς σύντομα! Μία αγκαλιά από εμένα!».

Στο μεταξύ τα απαισιόδοξα δημοσιεύματα συνεχίζονται, αυτή τη φορά γίνεται λόγος από αυστριακά ΜΜΕ για σύνδρομο Apallic. Δηλαδή πως ο Σουμάχερ ενδεχομένως βρίσκεται σε κατάσταση «φυτού».

Το λεγόμενο PVS (Persistent Vegative State) μπορεί να διαγνωστεί μετά από την τέταρτη εβδομάδα καταστολής (σ.σ. ο Σουμάχερ 
διανύει την τέταρτη – συγκεκριμένα την 26η ημέρα από το ατύχημα) ενώ δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μόνιμη (Permanent Vegative State) αν δεν περάσουν 12 μήνες.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως το ποσοστό ασθενών που ξεπερνούν τέτοιους τραυματισμούς, παρότι έχουν μείνει σε κώμα ένα μήνα, ανέρχεται στο περίπου 50%. Αντίθετα, αν η περίοδος καταστολής φτάσει τον ένα χρόνο, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ανάκαμψης.

Οπως και να έχει π επτάκις Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, παραμένει σε τεχνητή καταστολή, ενώ ιατροί και οικογένεια τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που γίνονται καθημερινά στον εγκέφαλο του Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...