Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση του Σουμάχερ

Υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν οτι οι γιατροί του Παγκόσμιου Πρωταθλητή προχώρησαν ακόμα και σε παύση της καταστολής, κάτι που δεν έγινε με επιτυχία...

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ. Υπήρξαν μάλιστα σήμερα κάποια ειδησεογραφικά blogs σε Γερμανία και Ιταλία, που ανέφεραν οτι οι γιατροί του Παγκόσμιου Πρωταθλητή προχώρησαν ακόμα και σε παύση της καταστολής, κάτι που -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- δεν έγινε με επιτυχία. 

Όργιο φημών πάνω από το κρεβάτι του Σουμάχερ, κάτι που για πολλούς είναι φυσιολογικό, αφού οικογένεια και ιατροί έχουν σταματήσει την ενημέρωση για την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή, μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Σήμερα η οικογένεια του Σουμάχερ στην επίσημη ιστοσελίδα του, έχει αναρτηθεί ένα νέο μήνυμα, ευχαριστήριο προς όλους εκείνους που εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους.
Το μήνυμα αναφέρει:
«Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ!
Είμαστε βαθιά συγκινημένοι απ’ όλα τα μηνύματα για ταχεία ανάρρωση του Michael. Μας δίνουν δύναμη. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Ευχαριστούμε το Fanclub στο Κέρπεν, τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Κολωνίας και της Σάλκε, καθώς και όλα τα υπόλοιπα fan groups και όσους από καρδιάς στηρίζουν τον Michael. Όπως όλοι ξέρουμε, είναι μαχητής και δεν θα το βάλει κάτω!»

Στο μεταξύ, μία εμπεριστατωμένη ανάλυση της κατάστασης ασθενών σαν τον Μίκαελ Σουμάχερ έκανε ο νευροχειρουργός Κώστας Βλάχος. Ο γνωστός Ελληνας ιατρός αναλύει τα ελάχιστα ιατρικά δεδομένα που υπάρχουν στην περίπτωση του Σουμάχερ και μας διαφωτίζει σε κάποια σημεία της μετεγχειρητικής πορείας παρόμοιων περιστατικών.

Με δεδομένο ότι μόνο ένας ειδικός νευροχειρουργός μπορεί να κατανοήσει σε βάθος τις επιπλοκές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση όπως αυτή του Σουμάχερ εμείς απευθυνθήκαμε σ’ έναν εκ των κορυφαίων νευροχειρουργών στη Ελλάδα τον κ. Κώστα Βλάχο που εργάζεται στο ΚΑΤ για να μας εξηγήσει τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο νευροχειρουργός βρέθηκε στην καθημερινή εκπομπή του Alpha 989 (16:00 – 18:00) Men + Speed των Τάκη Τρακουσέλλη και Τάκη Πουρναράκη. Εκεί αναλύθηκε τι συμβαίνει σε περιπτώσεις τραυματισμών όπως αυτή του Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...