Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Συγκινεί με το μήνυμά του στον Σουμάχερ ο Χάκινεν

Ο Μίκα Χάκινεν εξέφρασε την υποστήριξη του στην οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ με ξεχωριστό τρόπο.


Ο Φινλαδός πιλότος είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση το 1995 όταν είχε πέσει σε κώμα για δέκα ημέρες μετά το ατύχημα που είχε στο γκραν πρι της Αυστραλίας.

"Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για τον Σουμάχερ έγραψα ένα γράμμα στη σύζυγό του καθώς ήθελα η οικογένεια του να ξέρει πόσο πολύ αισθάνομαι αυτό που περνούν τώρα. Όμως ο Σούμι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής και ποτέ δεν εγκαταλείπει", υποστήριξε με δηλώσεις του.

Έχοντας περάσει από αυτή τη θέση καταλαβαίνεις τη γυναίκα του;

"Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις. Καταλαβαίνεις πόσο εύθραυστη είναι η ζωή σου. Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την περίπτωση να κρατάς το χέρι του άλλου και να εμπιστεύεσαι τα λόγια των γιατρών. Κάθεσαι και ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει το πρωί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και αυτό είναι φρικτό".

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν είχες ξυπνήσει από το κώμα;

"Όλα τα απαραίτητα πράγματα. Αν μπορώ να δω, αν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου και τα χέρια μου. Επίσης, σκεφτόμουν αν ήταν λάθος ή μηχανικό πρόβλημα που οδήγησε στο ατύχημα. Όταν ξυπνάς από κώμα ξέρεις ένα πράγμα: Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα".

Είχες μιλήσει με τον Σουμάχερ για αυτήν την περιπέτεια σου;

"Ναι. Αρκετές φορές. Όταν έχεις ένα ατύχημα συνειδητοποιείς πολλά πράγματα. Ο Μίκαελ είναι πολύ συναισθηματικός, πάρα πολύ ευαίσθητος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πάντα τον σεβόμουν πολύ".

Το γράμμα που έστειλε ο Χάκινεν στην οικογένεια του Σουμάχερ:

"Αγαπητέ Μίκαελ, είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις να φέρεις σε πέρας όποιες προκλήσεις σου παρουσιάζονται. Το ατύχημα σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία πρόκληση. Πρέπει να παλέψεις σκληρά.

Όπως ξέρεις και εγώ είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παρελθόν. Αλλά επέζησα.

Με τη βοήθεια της οικογένειας μου, των φίλων μου και των γιατρών.

Είμαι σίγουρος θα έχεις τη βοήθεια των γιατρών.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζεται να κάνεις τον καλύτερο χρόνο. Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται, κάνε μου αυτή τη χάρη".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...