Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

O Kubica με τη Rally-Team Ford

Την ώρα που το αγωνιστικό μέλλον του παραμένει αβέβαιο, ο Robert Kubica ταξίδεψε στη Γαλλία και οδήγησε Ford Fiesta RS WRC, παρέα με τους... Petter Solberg και Jari-Matti Latvala, αποδεικνύοντας ξανά ότι θέλει να επιστρέψει στη δράση.

Ο Πολωνός πιλότος της Formula 1, που ταλαιπωρείται ακόμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του, πριν από ενάμισι χρόνο, σε ιταλικό ράλι, ταξίδεψε στη Γαλλία, υπό άκρα μυστικότητα και πήρε μέρος σε τετραήμερες δοκιμές του εργοστασιακού Ford Fiesta RS WRC, μαζί με τους Petter Solberg και Jari-Matti Latvala. Εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Kubica δήλωσε ο Christian Loriaux, τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Ford.

«Του βγάζω το καπέλο, ήρθε με δικά του έξοδα και δούλεψε πολύ καλά, τα αποτελέσματά του ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Στην αρχή είχε πει πως δεν ήξερε αν θα ήταν σε θέση να πάρει μέρος στις δοκιμές, όμως στο τέλος όλα πήγαν πολύ καλά». Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στην πίστα «Ecuyers», η οποία βρίσκεται στην πόλη Σατό -Τιερί, νοτιανατολικά του Παρισιού.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, άνθρωποι της Renault, αλλά και ο προσωπικός φίλος του Πολωνού, Fernando Alonso, εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους, για το κατά πόσο ο Kubica είναι σε θέση να επανέλθει σύντομα στα μηχανοκίνητα σπορ. Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...