Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ράλι Γερμανίας: Ασταμάτητος ο Λεμπ

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος στο Ράλι Γερμανίας και προηγείται σχεδόν με διαφορά 1.5 λεπτού από τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα.

 
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ βρίσκεται τρεις ειδικές διαδρομές μακριά από την ένατη νίκη του στη Γερμανία. Όλα πήγαν ρολόι για τον Γάλλο στο δεύτερο σκέλος του ασφάλτινου αγώνα.
Αντίθετα τα πράγματα πήγαν άσχημα για άλλους τρεις οδηγούς στη χαώδη Panzerplatte με τον Οτ Τανακ (Ford), τον Ντάνι Σόρδο (Mini) και τον Πέτερ Φαν Μέρκσταιν Τζούνιορ (Citroen) να εγκαταλείπουν.

Ο Λεμπ βρίσκεται μπροστά με διαφορά ενός λεπτού και 42.9 δευτερολέπτων από τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος ήθελε την πρωτιά στη Panzerplatte όμως ο Λεμπ δεν του έκανε τη χάρη.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ανετα ο Μίκο Χίρβονεν (Citroen) με τον Μαντς Όστμπεργκ (Ford) να κερδίζει από την έξοδο του Τάνακ και να ξαναπερνάει στην τέταρτη θέση μπροστά από τον Κρις Ατκινσον (Μini).

Aπομένουν μόλις τρεις ειδικές διαδρομές για την ολοκλήρωση του αγώνα με την ειδική "Dhrontal 1" να έχει οριστεί στις 10.13 (ώρα Ελλάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...