Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συνεργασία-έκπληξη της Ζάουμπερ με την Τσέλσι

Τα μονοθέσια της Ζάουμπερ θα φέρουν το μπλε λογότυπο της -φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ- Τσέλσι από το ισπανικό γκραν πρι, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στην ομάδα της Φόρμουλα Ένα και τον αγγλικό σύλλογο.

«Μια συνεργασία σαν κι αυτή, ανάμεσα στη Φόρμουλα Ένα και το ποδόσφαιρο, δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν σε αυτή τη μορφή, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομοιότητες και πιθανές συνεργίες», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος της ελβετικής ομάδας, Μονίσα Κάλτενμπορν, και προσθέτει: «Η ομάδα Φόρμουλα Ένα της Ζάουμπερ και η Τσέλσι αντιμετωπίζουν πολλά από τα ίδια αθλητικά και εμπορικά θέματα και θέλουμε να δυναμώσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτούς τους τομείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελβετική ομάδα είχε τις μυστηριώδεις επιγραφές "out of the Blue" και "True Blue" -σαφής αναφορά στο χρώμα και το «προσωνύμιο» της Τσέλσι- στα καλύματα των κινητήρων των μονοθεσίων της στα τελευταία δύο γκραν πρι (Κίνα και Μπαχρέιν), χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει τι σημαίναν αυτές οι φράσεις.

Η Ζάουμπερ έκανε γνωστό ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιλαμβάνει την πώληση εμπορευμάτων και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας αναφορικά με την αθλητική επιστήμη. Καθεμία από τις δύο πλευρές θα φέρει το λογότυπο της άλλης, με στόχο να αυξηθεί η -εκτός των αθλημάτων τους- παρουσία τους στην αγορά.

Από την πλευρά τους, οι «μπλε» του Λονδίνου θα παρουσιάζουν το λογότυπο της Ζάουμπερ με διαφημιστικές πινακίδες στους εντός έδρας αγώνες της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. «Αντιστρόφως, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ωφελείται από την έκταση που έχει στην τηλεόραση η Φόρμουλα Ένα, η οποία, σε σύγκριση με την Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύ υψηλότερη και πιο διεθνής», ανακοίνωσε η Ζάουμπερ, οι οδηγοί της οποίας είναι ο Ιάπωνας Καμούι Κομπαγιάσι και ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες, και συμπλήρωσε:

«Ειδικά στην Ασία, η Φόρμουηλα Ένα απολαμβάνει τεράστιας τηλεοπτικής παρουσίας και, χάρη στον Σέρχιο Πέρες, αυτή τη στιγμή "καθηλώνει" όλο και περισσότερους φιλάθλους και στη Λατινική Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...