Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αισιόδοξος ο Σουμάχερ για το 2011!

Michael Schumacher, United States Grand Prix, ...Image via WikipediaΟ Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Mercedes GP κινείται στο σωστό δρόμο για να βρεθεί στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου του χρόνου. 

Η ομάδα που πήρε πέρυσι και τους δυο τίτλους δεν μπόρεσε να τους υπερασπιστεί φέτος, όπου μόνο ο Ρόσμπεργκ έχει καταφέρει να ανέβει 3 φορές στο βάθρο. Μιλώντας για το θέμα ο Σουμάχερ τόνισε: «Στην πραγματικότητα νιώθω πολύ άνετα καθώς βλέπω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να διασφαλίσουμε ότι το 2011 θα είμαστε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου. 

Η ομαδική δουλειά που γίνεται με τους μηχανικούς και το Νίκο αποδίδει. Το μονοθέσιο που έχουμε τώρα αποτελεί εξέλιξη του περσινού με τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να έρθει στα μέτρα μας. Απ’ την πλευρά μας βέβαια και εμείς σαν οδηγοί οφείλουμε να προσαρμοστούμε ανάλογα. 

Όμως το μονοθέσιο μας δε συνεργάζεται αρμονικά με τα ελαστικά και φυσικά έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο θέμα ώστε να διασφαλίσουμε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα και του χρόνου» κατέληξε ο πολυπρωταθλητής
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...