Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φόρμουλα 1 και πάλι από τον Alpha

Επειτα από την... καλοκαιρινή ανάπαυλα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 μπαίνει ξανά σε κανονικό ρυθμό, ενώ απομένουν ακόμη εφτά αγώνες για την ολοκλήρωσή του. 

Ετσι, ο Alpha στρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο τον «φακό» του στο βελγικό GP και τη θρυλική πίστα του Σπα, αγαπημένη των περισσότερων πιλότων. Θα ακολουθήσουν τα GP Ιταλίας και Σιγκαπούρης. Μέσα στον Οκτώβριο υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες σε Ιαπωνία και Κορέα και το μεγάλο φινάλε έρχεται τον Νοέμβριο με δύο ακόμη αγώνες σε Βραζιλία και Αμπου Ντάμπι.


Οι... φανατικοί οπαδοί της Φόρμουλα 1 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απ' ευθείας μεθαύριο, στις 14.20, τα δοκιμαστικά από την πίστα του Σπα - Φρανκοσάμπ και την Κυριακή (29/8) στις 14.15 τον αγώνα. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στην καλύτερη ίσως από τις 19 φετινές πίστες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος διαδρομή (7.004 μ.), η οποία βρίσκεται μέσα στα δάση των Αρδενών και με τον καιρό να παίζει συνήθως κυρίαρχο ρόλο. Πέρυσι στο Σπα κέρδισε ο Ράικονεν για τελευταία φορά στη F1, ύστερα από μια επική μάχη με τον Φισικέλα. Ηταν η μοναδική νίκη της Ferrari και η πρώτη pole position της Force India.

Εναν χρόνο μετά ο Φινλανδός καταστρέφει αυτοκίνητα στο WRC, ο Φισικέλα είναι σε εφεδρεία, η Force India απίθανο να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση, ενώ η Ferrari έχει το μυαλό της στην Ολομέλεια της FIA. Εκεί θα εκδικαστεί η υπόθεση των «εντολών» στη Γερμανία, που χάρισε στον Αλόνσο τη 2η φετινή του νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...