Κυριακή 16 Μαΐου 2010

F1: Νικητής ο Γουέμπερ στο Μονακό




Ο Μάρκ Γουέμπερ ήταν ο μεγάλος νικητής στρο Grand Prix του Μονακό. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull διατήρησε το προβάδισμα, που είχε κερδίσει με την κατάληψη της pole position στα χθεσινά δοκιμαστικά.
Δεύτερο ο ομοσταβλός του Σεμπάστιαν Φέτελ και τρίτος ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα της Renault
Εκπληκτικό Grand Prix από τον Αλόνσο, ο οποίος παρότι ξεκίνησε από την 24η θέση, καθώς στα δοκιμαστικά του Σαββάτου κατέστρεψε το μονοθέσιό του, τερμάτισε τελικά 6ος.


11 αποχωρήσεις και αρκετά ατυχήματα σημάδεψαν τον αγώνα. Από τον πρώτο κιόλας γύρο ο Νίκο Χούλκενμπεργκ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και να το διαλύσει.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τζένσον Μπάτο εγκατέλειψε και αυτός, όταν το μονοθέσιό του έβγαλε καπνούς.
ΦΩΤΟ 1 Προσωπικό ασφαλείας κοντά στη McLaren του Βρετανού Jenson Button, που ήδη έχει εγκαταλείψει το μονοθέσιο. Ο Button εγκατέλειψε το γκραν πρι του Μονακό στο δεύτερο γύρο από μηχανική βλάβη.
ΦΩΤΟ 2 Η Red Bull πανηγύρισε το «1-2» στον σημερινό αγώνα, καθώς τη δεύτερη θέση πήρε ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ.
ΦΩΤΟ 3  Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα πανηγύρισε ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος ήταν ο νικητής στο γκραν πρι του Μονακό, που είναι ο έκτος αγώνας της χρονιάς.  
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...