Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η Stoubos S.A. χορηγός της ομάδας της Nazionale Piloti στο “Champions For Charity”



Διεξήχθη την Τρίτη 11 Μαΐου στο στάδιο Louis II του Monte Carlo, ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας Champions For Charity, πριν την έναρξη του Grand Prix του Monaco, μεταξύ της Nazionale Piloti και ομάδας Celebrities του Monte Carlo.  

Τα έσοδα από  τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν  για την βοήθεια των παιδιών  με ειδικές ανάγκες. 


Μέσα από τον  αγώνα αυτό οι πιλότοι της Formula 1 που απαρτίζουν την ομάδα των Nazionale Piloti (Fernando Alonso, Felipe Massa, Robert Kubica, Giancarlo Fisichella, Sebastian Vettel, Nicko Rosberg, Max Biaggi, κ.α.) θέλησαν να διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας και παράλληλα να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. 


Χορηγός του μεγάλου  αυτού event ήταν η Stoubos SA εταιρεία με ειδίκευση στην εμπορεία supercars στον Άλιμο, η οποια ευαισθητοποιήθηκε από το διπλό σκοπό της διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα. 


Έτσι οι στολές των Nazionale Piloti έφεραν το «stoubos.gr» και μετά το πέρας του αγώνα ο εκπρόσωπος της χορηγού, Χρήστος Στούμπος, παρέδωσε στον αρχηγό της Nazionale Piloti, παγκόσμιο πρωταθλητή Fernando Alonso, οδηγό της Ferrari, αναμνηστικό κύπελο με το μήνυμα “Drive Safety”, το οποιο έφερε το λογότυπο της Stoubos SA πλάι σ’ αυτό των Nazionale Piloti. 


Στη συνέχεια ακολούθησε Prive Δεξίωση 60 ατόμων στο ξενοδοχείο Mariot του Monaco την οποία τίμησε με την παρουσία του ο πρίγκιπας Αλβέρτος. 


Στο event έδωσαν το παρόν αρκετοί celebrities από ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και κάποιοι διάσημοι Έλληνες ιδιοκτήτες Ferrari και πελάτες της Stoubos SA, προερχόμενοι από το χώρο της ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...