Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Επιβεβαίωσε την παράδοση


Ναι, ο Μαρκ Γουέμπερ είναι ένας άνθρωπος που τιμάει τις παραδόσεις. Οπως έγινε τα τελευταία εννέα χρόνια, ο άνθρωπος που ξεκινάει από την pole position στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης είναι αυτός που παίρνει και τη νίκη. Ετσι και ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, που κράτησε την πρώτη θέση από την πρώτη στροφή του αγώνα μέχρι το τέλος.

Ετσι, με τη νίκη αυτή του Γουέμπερ, τα χρόνια που ο poleman παίρνει και τη νίκη στο καταλανικό σιρκουί γίνονται δέκα. Ο Αυστραλός, όμως, έσπασε μια άλλη παράδοση που κρατούσε για εφέτος. Αυτή που έλεγε ότι ο άνθρωπος της πρώτης θέσης του γκριντ δεν μπορούσε να δει πρώτος και την καρό σημαία.

Πάντως, το καλό για τη Red Bull έγινε διπλό, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε τελικά να ανέβει στο βάθρο, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο δύο γύρους πριν το τέλος. Ομως, η ατυχία που «χτύπησε την πόρτα» του Λιούις Χάμιλτον ήταν αυτή που άνοιξε το δρόμο στον Γερμανό οδηγό της Red Bull να πάρει την τρίτη θέση. Οπως και να ανεβάσει στο δεύτερο σκαλί του πόντιουμ τον Φερνάντο Αλόσνο, προς τέρψιν των Αστούριας, που είχαν πλημμυρίσει τις κερκίδες του Μοντ Μελό. 
http://www.exedrasports.gr/automoto/formula1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...