Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός των αγώνων moto-cross του Σαββατοκύριακου η ΑΜΛΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Motocross near Tankersley
Image by johnthescone via Flickr
Με ανακοίνωσή της η ΑΜΛΕΧ ξεκαθαρίζει πως δε συμμετέχει στη διοργάνωση αγώνων Moto -cross, που έχουν ανακοινωθεί για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου στην πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, τονίζοντας την ανάγκη εργασιών βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Εξ αυτού του λόγου και μένει εκτός.

Η ανακοίνωση της ΑΜΛΕΧ έχει ως εξής:

Τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του moto-cross, προβληματικοί αγώνες, αποχή οδηγών, καταγγελίες, αναβολή αγώνων, αγώνες με ελάχιστες συμμετοχές, η στάση του ΑΣΟΑΜ απέναντι στα 2 πρώτα πρωταθλήματα, αποφάσεις για διακοπή και επανεκκίνηση πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την κατάσταση της δημοτικής πίστας της Χαλκίδας μας οδήγησαν στην απόφαση να μη διοργανώσουμε αγώνες στην πίστα μας για το υπόλοιπο 2011 και σε συνεννόηση με το Δήμο της Χαλκίδας, τον εμπλουτισμό της με καινούργια άμμο, ώστε να καταστεί κατάλληλη για αγώνες και προπονήσεις ΜΟΤΟ-CROSS.
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες λοιπόν αρνηθήκαμε τη διοργάνωση αγώνων και για τις 2 ομοσπονδίες. Η μεν πρώτη ως γνωστό μετέφερε τον αγώνα της στο Άργος. Η δε δεύτερη μετά από επανειλημμένες αρνήσεις της ΑΜΛΕΧ πήρε την παραχώρηση της χρήσης της πίστας?? από το Δήμο της Χαλκίδας, ενώ γίνονται εργασίες καταβολής της άμμου μέσα στην πίστα.

Κατανοούμε την ανάγκη των ομοσπονδιών να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους, όπως όπως και με κάθε τρόπο, δεν καταλαβαίνουμε όμως την εμμονή τους στο να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας στην πίστα της Χαλκίδας.
Η ΑΜΛΕΧ, αθλητική μοτοσυκλετιστική λέσχη Χαλκίδας, μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της μοτοσικλέτας και με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό της στο ΜΟΤΟ-CROSS και παλαιότερα στο ENDURO, προσπαθούσε ανάλογα με τους διαθέσιμους πόρους και τη διάθεση & ευχέρεια των μελών της, καθότι δεν είμαστε επαγγελματίες οργανωτές αγώνων, να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες που να αναδεικνύουν τη λέσχη, την πόλη και την πίστα της Χαλκίδας.

Έτσι λοιπόν αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στον αγώνα 3/4 Δεκεμβρίου της ΟΜΕ και δε θα έχουμε καμία ανάμειξη στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ευχόμαστε σε οργανωτές και συμμετέχοντες καλή οργάνωση και καλό αγώνα και να περάσετε καλά στην πόλη μας.

Η ΑΜΛΕΧ θα απουσιάζει… Τα κλειδιά της Πίστας στον κ. Αναμουρλίδη αυτό το Σαββατοκύριακο και εκεί πρέπει να απευθυνθεί πας ενδιαφερόμενος, όπως επίσης και ο ΑΣΟΑΜ, προκειμένου να ελέγξει την καταλληλότητα της, αν ισχύουν βέβαια ακόμα οι ανακοινώσεις τους & σε κάθε περίπτωση. Ραντεβού το 2012…. υπό άλλες συνθήκες βέβαια.

ΑΜΛΕΧ Αθλητικη Μοτοσυκλετιστικη Λεσχη Χαλκιδας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...