Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ράλι Αυστραλίας: Το απόλυτο ο Οζιέ

Ο Γάλλος οδηγός της Φολκσβάγκεν Σεμπαστιάν Οζιέ, έχει κάνει τον καλύτερο χρόνο στις 14 από τις 16 ειδικές διαδρομές που έχουν γίνει (απομένουν άλλες 6 που θα γίνουν αύριο) και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρωτιά από το δεύτερο Μίκο Χιρβόνεν που ακολουθεί με διαφορά 45 δευτερολέπτων.

Έξι στα έξι για τον Οζιέ στις σημερινές ειδικές διαδρομές του ράλι της Αυστραλίας.


Έτοιμος να πανηγυρίσει άλλη μία νίκη που θα τον φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλι της Αυστραλίας.

Ο Γάλλος οδηγός της Φολκσβάγκεν έχει κάνει τον καλύτερο χρόνο στις 14 από τις 16 ειδικές διαδρομές που έχουν γίνει (απομένουν άλλες 6 που θα γίνουν αύριο) και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρωτιά από το δεύτερο Μίκο Χιρβόνεν που ακολουθεί με διαφορά 45 δευτερολέπτων.

Στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του 10ου αγώνα του WRC, που διεξάγεται στη μακρινή Ήπειρο, ο Οζιέγ έκανε το απόλυτο 6Χ6 στις ειδικές διαδρομές και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για την 6η εφετινή του νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση της 16ης ειδικής, ο Τιερί Νουβίλ με Φορντ συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...