Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ρολόγια των Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ!


Οι πιλότοι της Mercedes φορούν στους καρπούς τα τελευταία μοντέλα της IWC.


Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεργάζεται με την ομάδα της F1 ως επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης (Engineering Partner) από την αρχή του έτους.

Ο Χάμιλτον μάλιστα τις προηγούμενες μέρες είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το εργοστάσιο της ομάδας στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πλευρών.


Η IWC διοργάνωσε χτες μια πολύ όμορφη εκδήλωση  στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δυο εταιρειών και φυσικά τα ρολόγια των πιλότων της F1. Όπως μάθαμε από τους ανθρώπους της εταιρείας πολύ σύντομα θα δούμε ρολόγια ειδικά σχεδιασμένα στο πνεύμα της F1, με ανθρακόνημα. Επιπλέον η μεταφορά κουλτούρας και τεχνολογίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες είναι ο βασικός στόχος της συνεργασίας.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση πέρα από την ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου (σ.σ: αν δε το έχετε ήδη κάνει, προγραμματίστε μια επίσκεψη) είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και τα νέα μοντέλα IWC της σειράς Ingenieur 2013 ανάμεσά τους και το AMG Black Series Ceramic. Πρόκειται για το πρώτο ρολόι με θέμα της συνεργασία με την ομάδα AMG Mercedes F1.

O Χάμιλτον μιλώντας για την εμπειρία του στο εργοστάσιο της IWC τόνισε: «Μόνο πολύ προικισμένοι μηχανικοί και τεχνικοί, με απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα, μπορούν να αναπτύξουν τους μηχανισμούς των ρολογιών σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας και καινοτομίας. Είναι το ίδιο πάθος που δίνει κίνητρο στο τμήμα παραγωγής της Mercedes να δημιουργήσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...