Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Το κίνητρο του Hamilton είναι ο... Alonso!


Lewis Hamilton
Lewis Hamilton (Photo credit: Dwonderwall)
Όσο και αν ο Sebastian Vettel είναι ο νυν κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στην Formula 1 και ο κορυφαίος πιλότος στον κόσμο, εντούτοις για τον Lewis Hamilton άλλο αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο.

Όπως τόνισε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, ο Fernando Alonso και η Ferrari αποτελούν κίνητρο και όχι τόσο ο Vettel ή ο ομόσταυλός του, Jenson Button.

«Το να προσπαθείς να τερματίσεις μπροστά από τον Fernando, με μια Ferrari που είναι πραγματικά ανταγωνιστική, είναι μία πολύ ωραία πρόκληση», είπε μεταξύ άλλων ο Hamilton.

Αρχικά, ο Βρετανός τόνισε πως «το να ανταγωνιστώ τον Button δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Η αντιπαλότητα με τον Fernando μου προκαλεί περισσότερα κίνητρα. Αυτός είναι ο τύπος που θέλω κερδίσω. Επίσης, θα ήθελα να κερδίσω και τον Seb, καθώς έχει περισσότερους τίτλους από μένα».

Εν συνεχεία δικαιολόγησε τον ισχυρισμό του, λέγοντας πως «ο Alonso είναι ο πιο γρήγορος πιλότος. Έχει περισσότερη εμπειρία. Ο καθένας θα ήθελε να τον κερδίσει».

Ο Ηamilton συμπλήρωσε: «Είμαι 100% σίγουρος για την απόφαση που έχω πάρει. Όσο περισσότερο χρόνο περνάω στο εργοστάσιο τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι. Είναι πάρα πολύ ωραία και το περιβάλλον μου αρέσει πάρα πολύ».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...