Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Χάμιλτον εξόργισε τον Μάσα

Lewis HamiltonImage via WikipediaΣτη Σιγκαπούρη παίχθηκε ένα επεισόδιο ακόμη στην πολυτάραχη σχέση του Λιούις Χάμιλτον με τον Φελίπε Μάσα.

Φανερά εκνευρισμένος ο οδηγός της Ferrari θεώρησε ότι η προσπάθεια του Χάμιλτον να τον προσπεράσει σε ένα δύσκολο σημείο, κατέστρεψε τον αγώνα του. Αμφισβητεί ανοιχτά αν ο Χάμιλτον χρησιμοποιεί το μυαλό του όταν οδηγεί!

"Η άποψη μου είναι η ίδια. Σας είπα και χθες (σ.σ. στις κατατακτήριες δοκιμές) ότι ο Χάμιλτον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το μυαλό του. Ακόμη και στις δοκιμές, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει στον αγώνα. Θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγάλο ατύχημα. Πληρώνει για τα λάθη του και αυτό είναι το πρόβλημα του. Δεν καταλαβαίνει ακόμη κι αν πληρώνει για τα προβλήματα που δημιουργεί", δήλωσε ο Μάσα μετά το τέλος του αγώνα.

"Είναι πολύ σημαντικό η FIA να τον τιμωρεί συνεχώς όταν ενεργεί κατά αυτό τον τρόπο, γιατί ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι κάνει", εξήγησε ο Βραζιλιάνος επιδοκιμάζοντας την απόφαση των αγωνοδικών που τιμώρησαν τον Χάμιλτον με ποινή διέλευσης από τα πιτ.

Ο Σουμάχερ πάλι χαρακτήρισε "παρεξήγηση" το ατύχημα με τον Σέρχιο Πέρες που τον έβγαλε εκτός αγώνα. "Ήταν έτοιμος να πάρει την εσωτερική. Δεν περίμενα να επιχειρήσει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς και δυστυχώς τον χτύπησα. Είναι ένα από αυτά τα ατυχήματα που φαίνονται εντυπωσιακά απέξω και λιγότερο μέσα. Είμαι καλά γιατί ο αντίκτυπος στο τέλος δεν ήταν τόσο μεγάλος. Κρίμα γιατί τόσο το μονοθέσιο, όσο και τα ελαστικά δούλεψαν καλά. Είχα καλό ρυθμό. Κοιτάζω μπροστά και θα προσπαθήσω να έχω καλύτερο τέλος στους εναπομείναντες αγώνες".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...