Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ανοιχτά για δύο Σαββατοκύριακα τα Τέμπη...


Για αυτό το Σαββατκοκύριακο αλλά και για το επόμενο της Πρωτομαγιάς ανοίγουν τα Τέμπη, μετά το «πράσινο  φως» που δόθηκε από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο». Τι κόλπο και αυτό! Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες τα Τέμπη ΔΕΝ είναι επικίνδυνα και τις άλλες μέρες κλείνουν  για έργασίες...

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Απριλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία η μία λωρίδα στην Κοιλάδα των Τεμπών, από τις 8:00 το βράδυ μέχρι της 6:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Απριλίου, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση βάσει συγκεκριμένου προγράμματος:

·Η μία λωρίδα θα ανοίξει την Παρασκευή από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

·Στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει ξανά από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μμ στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

·Θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μμ μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

·Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μμ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το ίδιο πρόγραμμα με κάποιες διαφοροποιήσεις θα ισχύσει και για το Σαβ/κο της Πρωτομαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...