Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Νίκι Λάουντα: Μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει

Σταθερή, αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ οκτώ ημέρες μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις  γαλλικές Άλπεις.


«Η κλινική εικόνα του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή καθώς βρίσκεται υπό διαρκή θεραπεία και φροντίδα. Ωστόσο, οι θεράποντες γιατροί του τονίζουν ότι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.


Ο γερμανός πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα Ένα με 91 νίκες, αριθμό ρεκόρ, έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε βράχο.


Πάντως πηγές τις οποίες επικαλείται η γαλλική εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», αναφέρουν ότι  η τελευταία αξονική στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (4/1) ο Σουμάχερ, δεν ήταν καλή.

Την ίδια ώρα, ο Νίκι Λάουντα σε συνέντευξή του στο γερμανικό έντυπο Die Zeit εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία του Σουμάχερ.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι κανείς δε μπορεί να εξηγήσει ορισμένα γεγονότα, όπως το ατύχημα του Γερμανού πιλότου.

«Δε μπορώ να κατανοήσω πώς ο Μίκαελ δεν είχε ανάλογο σοβαρό ατύχημα όσο οδηγούσε και του συνέβη κάτι τέτοιο όσο έκανε σκι με την οικογένειά του και τους φίλους του», συμπλήρωσε εμφανώς προβληματισμένος ο Λάουντα.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να έχει πίστη. Κι όλοι οι πιστοί πρέπει να προσευχηθούμε για τον Μίκαελ. Είναι πολύ νέος», συμπλήρωσε.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...