Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Rally Dakar: Ξεκινά την Κυριακή ο μαραθώνιος αντοχής ανθρώπων και μηχανών

Ξεκινά την Κυριακή 5 Ιανουαρίου το Rally Dakar του 2014, που θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιανουαρίου, μετά από περίπου 5.000 χιλιόμετρα.


Ο μαραθώνιος αντοχής ανθρώπων και μηχανών θα ξεκινήσει από την Αργεντινή, για να καταλήξει μέσω της Βολιβίας στη Χιλή.


Στην κατηγορία των αυτοκινήτων συμμετέχουν 153 πληρώματα και σε αυτήν των φορτηγών 75. Οι μοτοσικλέτες είναι 195 συμμετοχές και τα quads 47.

Παρόντες είναι όλοι οι πρωταγωνιστές και τα μεγάλα ονόματα των τελευταίων χρόνων. Στα αυτοκίνητα ξεχωρίζει η συμμετοχή των ΜΙΝΙ με τους Stephane Peterhansel-Jean Paul Cottret, Nasser Al Attiyah-Lucas Cruz και Nani Roma-Michel Perin, ενώ με Toyota θα αγωνιστούν και πάλι οι Giniel de Villers-Dirk von Zitzewitz και με Hummer οι Robby Gordon-Kellon Walch.


Περίοπτη θέση στις συμμετοχές αυτή του Carlos Sainz που θα τρέξει με συνοδηγό τον Timo Gottschalk με ένα Red Bull Buggy, ενώ στις μοτοσικλέτες οι δύο μεγάλοι μονομάχοι, ο Γάλλος Cyril Despres και ο Ισπανός Mark Coma θα… διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους με Yamaha και ΚΤΜ αντίστοιχα.

Τέλος στα φορτηγά τα Kamaz, Iveco και Tatra θα δώσουν τη δική τους μάχη και στα quads ο Marcos Patronelli είναι το μεγάλο όνομα και το φαβορί για τη νίκη στην κατηγορία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...