Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κουμπίτσα για την Pirelli

Η Pirelli ενδέχεται να δώσει τη θέση του οδηγού δοκιμών της στον Ρόμπερτ Κουμπίτσα την ερχόμενη σεζόν. Ανοιχτή και η πόρτα των ράλι.

Ο Χάιμε Αλγκερσουάρι έχει προαναγγείλει ήδη πως την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Φόρμουλα 1 και έτσι μένει κενή η θέση του οδηγού δοκιμών των ελαστικών της Pirelli.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας, Πολ Έμπερι θεωρεί πιθανό αντικαταστάτη τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα. Αρκεί να είναι έτοιμος ο Πολωνός και η Pirelli θα έχει τη δυνατότητα να του δώσει την ευκαιρία, σύμφωνα με τα λόγια του Έμπερι.

"Δεν έχω μιλήσει με τον Ρόμπερτ εδώ και αρκετό καιρό και συζητάμε διάφορα projects που μπορούν να τον ενδιαφέρον, οπότε ναι υπάρχει η πιθανότητα. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να το κάνει αυτή τη στιγμή. Αλλά είναι ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί να επιστρέψει, να κάνει ίσως μια χρονιά μαζί μας και να επανέλθει στους αγώνες το 2014. Θα ήταν υπέροχο, αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε αυτό", τόνισε ο Έμπερι.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία, διαφορετικά ο Έμπερι δεν θα μιλούσε τόσο ανοιχτά. Αποκάλυψε δε πως ο Κουμπίτσα ενδεχομένως να συνεργαστεί με τον Ρόμπερτ στο κομμάτι των ράλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...