Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Formula 1: Επισπεύδει τις αποφάσεις του ο Μαλάια

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Adrian Sut...Image via WikipediaAdrian Sutil at the 2008 Australian Grand Prix.Image via WikipediaΜε ικανοποίηση δέχθηκε ο Αντριαν Σούτιλ την απόφαση του «αφεντικού» της Force India Βιζτάι Μαλάια να μεταθέσει μερικές εβδομάδες νωρίτερα τη συζήτηση για τους οδηγούς της ομάδας το 2012.

Πρόθεση του Ινδού μεγιστάνα ήταν να περιμένει μέχρι το Δεκέμβριο ώστε να καταλήξει για το οδηγικό δίδυμο της ομάδας του την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής τρεις πιλότοι διεκδικούν αυτές τις δύο θέσεις, ο Πολ Ντι Ρέστα, Ο Αντριαν Σούτιλ και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Τον τελευταίο καιρό, όμως οργίαζαν οι φήμες ότι η Force India έχει ήδη συμφωνία με τους ντι Ρέστα και Χούλκενμπεργκ, με το δεύτερο που είναι ο δοκιμαστής της ομάδας, να παίρνει τη θέση του Σούτιλ. Αυτό ενόχλησε τον Γερμανό πιλότο που ζητούσε μία συνάντηση με τον Μαλάια ώστε να γνωρίζει νωρίτερα (πριν από τον Δεκέμβριο) ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Τελικά, το «αφεντικό» της Force India, αποφάσισε να δώσει τέλος σε ό,τι φήμες υπάρχουν δηλώνοντας ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του άμεσα. Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει πριν τον επόμενο αγώνα στην πίστα του Αμπου Ντάμπι, στις 11-13 Νοεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί τον Αντριαν Σούτιλ που, όπως είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους, θα ήθελε να γνωρίζει αν θα παραμείνει στην ομάδα νωρίτερα από τον Δεκέμβριο, καθώς στην αντίθετη περίπτωση θα έχει χρόνο να βρει κάπου άλλου αγωνιστική στέγη είτε στη Formula 1 είτε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

«Ηλπιζα ότι θα άκουγα αυτό από τον Βιτζάι, διότι το Δεκέμβριο είναι απλά πολύ αργά. Και νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο για τους οδηγούς. Είμαι ικανοποιημένος που το κατάλαβε και θα περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση του Μαλάια να επισπεύσει την απάντηση για το οδηγικό δίδυμο της Force India το 2012.

Ο Σούτιλ αρνήθηκε να προβλέψει σε ποιους πιλότους θα καταλήξει τελικά το «αφεντικό» της ομάδας, αλλά σημείωσε ότι οι τελευταίες δυνατές εμφανίσεις της Force India αυτή τη χρονιά αποδεικνύουν ότι θα του άξιζε ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

«Κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ. Νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές στους ανθρώπους της ομάδας και θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Βεβαίως ψάχνω και στις υπόλοιπες ομάδες αλλά πρώτη προτεραιότητα είναι η Force India. Είμαι πιστός στην ομάδα. Βρίσκομαι εδώ μεγάλο χρονικό διάστημα και έχω μία πολύ στενή σχέση με τον Βιτζάι Μαλάια. Ας περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι θα αποφασίσει μέσα στις επόμενε εβδομάδες και μετά θα έχω πολύ χρόνο για δω και εγώ τι θα κάνω», δήλωσε ο Σούτιλ.

Αν, πάντως δεν ανανεωθεί η συνεργασία του με την Force India, o Γερμανός πιλότος φαίνεται επικρατέστερος για μία θέση την επόμενη χρονιά στο κόκπιτ της Williams, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του Γκρόουβ δεν έχει υπογράψει με τον Κίμι Ραικόνεν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...