Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Με Fiesta WRC ο Ketomaa στη Φινλανδία!

Jari KetomaaImage by Mr Munnings on Tour via Flickr
Ο Jari Ketomaa, ο ταλαντούχος Φινλανδός οδηγός που πέρυσι κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τρεις αγώνες του SRWC, θα λάβει μέρος με ένα Ford Fiesta WRC, προετοιμασμένο από την M-Sport στον αγώνα της πατρίδας του, που φέτος είναι προγραμματισμένος για τις 28-30 Ιουλίου.
Μάλιστα, ο Φινλανδός θα έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει το αυτοκίνητο και πριν τον αγώνα, σε ιδιωτική δοκιμή, μία εβδομάδα πριν τον αγώνα. «Έχω μία σπουδαία ευκαιρία να αγωνιστώ απέναντι σε όλους τους κορυφαίους οδηγούς του WRC», είπε ο 32χρονος Φινλανδός και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία, η οποία μου παρέχει τη δυνατότητα να σημειώσω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», συνέχισε ο πολυπρωταθλητής Φινλανδίας. Ο Ketomaa δεν είναι άγνωστος στην ομάδα της Ford, αφού πέρσι έλαβε μέρος με ένα Fiesta S2000, τερματίζοντας τέταρτος στην τελική βαθμολογία, έχοντας όμως κερδίσει τις περισσότερε ειδικές από κάθε άλλον στον θεσμό.
Ο μάνατζερ του Φινλανδού, Kim Vatanen, ο οποίος μάλιστα εκπροσωπεί και τον Sebastien Ogier, αποκάλυψε ότι υπήρξαν συζητήσεις και με την Mini, πριν όμως καταλήξουν σε συμφωνία με την ομάδα της Ford. «Επιλέξαμε την Ford, διότι θα πας παρέχει ένα πολύ ανταγωνιστικό αυτοκίνητο», είπε ο Ketomaa. «Ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson, μας είχε ενημερώσει ότι στον συγκεκριμένο αγώνα επιθυμούσε διακαώς την παρουσία ενός ακόμα Φινλανδού στο τιμόνι ενός ford Fiesta».
Ο Ketomaa είχε τερματίσει 7ος γενικής το 2009, οδηγώντας ένα Subaru Impreza WRC.
Πηγή: 4troxoi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...