Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ferrari Αλόνσο: «πέντε βάθρα = τίτλος»

USGP 2007 - Fernando Alonso Curb-HoppingImage by ChrisMRichards via FlickrΣύμφωνα με τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οδηγός που θα καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο και στους πέντε εναπομείναντες αγώνες, θα στεφθεί πιθανότατα και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ακόμα και αν τερματίζει τρίτος, ενώ μια πιθανή εγκατάλειψη θα σημάνει και τον αποχαιρετισμό του ονείρου.

«Ο οδηγός που θα έχει πέντε βάθρα σε πέντε αγώνες θα είναι πολύ κοντά στον τίτλο, γιατί η συνέπεια φέτος δεν ήταν το δυνατό σημείο κανενός. Όλοι είχαμε σκαμπανεβάσματα. Ο Γουέμπερ έχει 187 βαθμούς μετά από 14 αγώνες, που σημαίνει σχεδόν 14 βαθμούς ανά μέσο όρο, άρα πέντε τρίτες θέσεις θα είναι περισσότερες από τον μέσο όρο», ανέφερε στους δημοσιογράφους στη Σιγκαπούρη ο Ισπανός.

Και συνέχισε το συλλογισμό του: «Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι καλοί αγώνες και σίγουρα, τώρα ένας μη τερματισμός θα σήμαινε αντίο πρωτάθλημα γιατί απομένουν λίγοι αγώνες. Έτσι, όπως είπα, πέντε βάθρα θα ήταν καλά για μας».

Για να καταλήξει: «Μετά τη νίκη στη Μόντσα για μας αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός για να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Να συνεχίσουμε να πάμε καλά και με υψηλό κίνητρο για όλους. Οπότε αν πάμε καλά εδώ, θα είναι μια συνέχεια της επιτυχίας μας στη Μόντσα και αυτό θα είναι εξαιρετικό για μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...