Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τζόρνταν: «Θα είχα απολύσει τον Σουμάχερ»

Έντι Τζόρνταν.
Έντονη κριτική στον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ έκανε ο πρώην… εργοδότης του Έντι Τζόρνταν.

Ο αφεντικό της ομώνυμης ομάδας της F1 που συμμετείχε από το 1991 μέχρι και το 2005, δήλωσε στο BBCότι αν ήταν αυτή τη στιγμή αφεντικό του Σουμάχερ θα τον είχε διώξει: «Αν ο Μίκαελ Σουμάχερ, δεν ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, αυτός που οδηγάει με αυτόν τον τρόπο στη Mercedes, θα είχε μονοθέσιο τον επόμενο χρόνο;» τόνισε ο Έντι Τζόρνταν και αμέσως έσπευσε να αποσαφηνίσει πως δεν επρόκειτο για ρητορική ερώτηση: «Μαντεύω πως όχι».

«Λυπάμαι, εγώ θα τον είχα απολύσει! Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αρκετά καλός, όπως εμφανίζεται σήμερα. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα έπρεπε να βάλει σε ρίσκο τη φήμη του και την υστεροφημία του, τρέχοντας έτσι» υπογράμμισε στη συνέχεια ο άνθρωπος που το 1991 είχε αρπάξει τον Σουμάχερ κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της τωρινής του ομάδας, της Μερσεντές.

Ο Γερμανός επτάκις πρωταθλητής, πάντως, επαναλαμβάνει συνεχώς σε δηλώσεις του ότι και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του και πως θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Στο πρόσφατο Grand Prix της Σιγκαπούρης τερμάτισε στη 13η θέση ενώ στο σύνολο της βαθμολογίας βρίσκεται στην 9η θέση με 46 βαθμούς αρκετά πίσω από τους Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull) και Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) με 202 και 191 βαθμούς αντίστοιχα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...