Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οικογένεια Σουμάχερ: Ο αγώνας συνεχίζεται

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Μίκαελ Σουμαχερ, η οποία αναμφίβολα ενισχύει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του...


Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Μίκαελ Σουμαχερ, η οποία δεν αναφέρει τίποτα για την εξέλιξη στην πορεία της προσπάθεια αφύπνισης του Γερμανού, κάτι που αναμφίβολα ενισχύει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Άλλωστε σύμφωνα με τους ειδικούς ιατρούς η απόφαση των θεραπόντων να κρατήσουν τον πρωταθλητή 53 ημέρες σε καταστολή, αυτό απο μόνο του είναι ένα κακό σημάδι... 


Η ανακοίνωση της οικογένειας έχει ως εξής: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από όλα τα μηνύματα που δεχόμαστε για ταχεία ανάρρωση του Μίκαελ, από κάθε άκρη του κόσμου. Αυτή η απίστευτη στήριξη, δίνει δύναμη τόσο σε εμάς, όσο και σε εκείνον. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα τα παρατήσει»!


Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ τα οποία φιλοξενούν απόψεις ιατρών. Αυτό που σχεδόν αναφέρουν οι περισσότεροι είναι οτι πλέον ο “Σούμι” κινδυνεύει από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Μάλιστα πρόσφατα ο Σουμάχερ «νίκησε» την πνευμονία, όμως αυτή η πρώτη σοβαρή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη του αναπνευστικού, δε θα είναι και η τελευταία, σύμφωνα με τους ιατρούς. Πλέον ο οργανισμός του είναι ευάλωτος σε τέτοιου είδους λοιμώξεις του αναπνευστικού, οι οποίες είναι και ο μεγαλύτερος φόβος των θεράποντων ιατρών.
Το ανοσοποιητικό του Γερμανού είναι ιδιαίτερα εξασθενημένο αφύπνισή του είναι πλέον επιβεβλημένη για να προχωρήσουν οι ιατροί στην επόμενη φάση της θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...