Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Χέμπερι: Εκκεντρική η συνεργασία στη F1!

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό "bizarre: εκκεντρική" για να περιγράψει την κατάσταση γύρω από την προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής ελαστικών με τη F1.

Ο Πωλ Χέμπερι τόνισε πως η Pirelli θα αποσύρει το ενδιαφέρον της για συνεργασία με τη F1, το 2014 αν η συμφωνία δεν υπογραφεί σύντομα.

Μιλώντας σχετικά ο Βρετανός τόνισε μεταξύ άλλων: " Είναι μια από τις πιο πολύπλοκες καταστάσεις. Έχουμε ξεχωριστές συμφωνίες με τις περισσότερες ομάδες αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Προχωρούμε σε συμβόλαια με τις ομάδες και με παρόχους προβολής και κάνουμε ότι δουλειά μας ζητηθεί. Μέχρι να έρθει κάποιος να μας πει να σταματήσουμε εμείς συνεχίζουμε".

Το συμβόλαιο της Pirelli με τη F1, λήγει φέτος και δεν έχει ακόμη ανανεωθεί ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με τη FIA στο WRC.

Όσον αφορά στα θέματα ασφαλείας με τα ελαστικά ο Πωλ Χέμπερι τόνισε: "Θέλουμε να βάλουμε ξανά τα πράγματα σε μια σειρά. Είδαμε δυο καλούς αγώνες σε Γερμανία και Ουγγαρία με τα ελαστικά μας να συμβάλλουν σ' αυτό. Δούλεψαν με τον τρόπο που μας έχουν ζητήσει".

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...