Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Έκλεστον: Ίσως αναγκαστώ ν’ αποχωρήσω!

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1 σε χθεσινή του συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph παραδέχτηκε πως αν συνεχιστεί η έρευνα για την υπόθεση πώλησης της F1 στη CVC το 2006 από τη γερμανική δικαιοσύνη, πιθανόν να υποχρεωθεί να αποχωρήσει από την διεύθυνση του σπορ.

Ο τραπεζίτης Γκέραρντ Γκριμπόφσκι που κατηγορείται ότι έλαβε ποσό 45 εκατομμυρίων ευρώ από το Έκλεστον βρίσκεται ήδη στη φυλακή μετά από απόφαση των γερμανικών δικαστηρίων. Το επόμενο βήμα αν έρθει πιθανόν να περιλαμβάνει κατηγορίες για τον Έκλεστον.

Ο 82χρονος Βρετανός αναφερόμενος στη σχέση του με τη CVC που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της F1, τόνισε: «Είναι προφανές πως θα αναγκαστούν να με διώξουν από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου αν οι Γερμανοί μου απαγγείλουν κατηγορίες. Η CVC έχει ήδη μεριμνήσει για την περίπτωση που μου συμβεί κάτι, αν φύγω ξαφνικά απ’ τη ζωή».

Ο πρόεδρος της Ferrari Λούκα ντι Μοντεζέμολο αναφερόμενος στο γεγονός τόνισε: «Ελπίζω για το Μπέρνι αλλά και τη F1 να μη συμβεί τίποτα. Αν κατηγορηθεί είμαι σίγουρος ότι θα φύγει μόνος του. Αυτό θα είναι κακό για τη F1».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...