Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

WRC: Νίκη Όστμπεργκ την 1η ημέρα


Ο Μαντς Όστμπεργκ έκανε τα πάντα τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος της πρώτης ημέρας του Ράλι Ισπανίας και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή από την 3η ΕΔ του ράλι. Ο Νορβηγός της Adapta στάθηκε τυχερός στα πρώτα στάδια του ράλι καθώς η θέση του στην εκκίνηση τον βοήθησε όταν ξέσπασε ξαφνική νεροποντή, η οποία κράτησε όλη την ημέρα μετατρέποντας τις ΕΔ σε λίμνες, αλλά στη συνέχεια έδειξε ότι είναι και ικανός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του οδήγησε πολύ μεστά και μετρημένα δείχνοντας το δρόμο στους υπόλοιπους. Ο Ostberg τώρα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο καθώς τη δεύτερη ημέρα η αντεπίθεση των Σεμπαστιάν Λεμπ και Λατβάλα θα είναι λυσσαλέα.

Ο πρωταθλητής στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στις πρώτες Ειδικές Διαδρομές του ράλι καθώς η βροχή έκανε το έργο του πολύ δύσκολο. Ο Λεμπ εκκινώντας από την 14η θέση είχε να αντιμετωπίσει έναν βάλτο μπροστά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση της Γενικής μετά το πρώτο loop. Όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ανακτήσει μέρος του χαμένου χρόνου στην 5η ΕΔ των 44 χιλιομέτρων. Εκεί ο Αλσατός νίκησε και έδειξε στον Όστενπεργκ ότι δεν τα έχει παρατήσει. Ο Λεμπ γνωρίζει ότι το Σάββατο και η Κυριακή μπορούν να αλλάξουν πολλά καθώς οι ΕΔ είναι ασφάλτινες, εκεί που συνήθως πετάει.

Η δράση συνεχίζεται αύριο με 6 ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές στις οποίες ο Λεμπ θα επιτεθεί και ο Όστμπεργκ θα προσπαθήσει να αμυνθεί. Στις 9:00 το πρωί ώρα Ελλάδας εκκινεί η πρώτη ΕΔ η οποία είναι η La Mussara 1 των 20,48 χιλιομέτρων. Η ημέρα ολοκληρώνεται με την Riba-roja d'Ebre 2 των 14,20 χιλιομέτρων η οποία εκκινεί στις 17:17.

ΠΗΓΗ: msfree.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...