Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Williams - με Μαλντονάντο το 2011

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: opening lapImage via WikipediaΟ πρωταθλητής του GP2 Πάστορ Μαλντονάντο θα είναι, όπως αναμενόταν , ο δεύτερος οδηγός της Williams το 2011, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τη βρετανική ομάδα. Ο 25χρονος από τη Βενεζουέλα θα είναι ο team mate του Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Μαλντονάντο πρόσφατα οδήγησε για τη Williams στις δοκιμές νέων πιλότων στο Άμπου Ντάμπι, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του στην καινούρια FW33 θα γίνει τον Φεβρουάριο στις χειμερινές δοκιμές.

«Νιώθω ευλογημένος που η Williams με επέλεξε για οδηγό της. Είναι ένας σπουδαίος τρόπος να ολοκληρώσω μια απίστευτη χρονιά για μένα. Έκανα δοκιμές με την ομάδα, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με όλους κανονικά για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της νέας σαιζόν», σχολίασε αρχικά ο Λατίνος.

Και συνέχισε: «Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ το χειμώνα για να προετοιμαστώ και ξέρω ότι η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να διασφαλίσει μια πετυχημένη σαιζόν. Το 2011 θα είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια που ένας οδηγός από τη Βενεζουέλα θα βρεθεί ξανά στη Formula 1 και θέλω να πάρω κάποια καλά αποτελέσματα για να υποστηρίξω τη χώρα μου που με βοήθησε να βρεθώ σε αυτή τη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...