Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κομπαγιάσι: Η Caterham F1 πιο αργή από GP2!

Ο Καμούι Κομπαγιάσι έχει δείξει δείγματα γραφής του ταλέντου του, στο παρελθόν οδηγώντας για την Toyota και τη Sauber.

Ο Ιάπωνας πιλότος της Caterham πιστεύει πως ένα μονοθέσιο της υποδεέστερης κατηγορίας GP2 είναι σήμερα ταχύτερο από το μονοθέσιο F1, της Caterham που οδηγεί.


Η βρετανική ομάδα χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Renault φέτος, όπως και οι Red Bull, Toro Rosso και Lotus. Ο ταχύτερος χρόνος που πέτυχε ο Καμούι Κομπαγιάσι στο Μπαχρέιν στο πρώτο 4ημερο δοκιμών εξέλιξης (1:39.855) ήταν ο 16ος καλύτερος σε σύνολο 24 πιλότων και υστερεί σε σχέση με την περσινή pole του GP2 στην ίδια πίστα κατά 4 δέκατα του δευτερολέπτου (Φάμπιο Λαμέρ). 


Μιλώντας ο 27χρονος Ιάπωνας σχετικά τόνισε: «Είμαστε ακόμη σε δοκιμές εξέλιξης και όχι σε αγώνα, αν ήμασταν σε αγώνα καλύτερα να έτρεχα με μονοθέσιο GP2, γιατί είναι πιο γρήγορο. Κοιτώντας τους χρόνους ανησυχείς και καταλαβαίνεις πως υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει. Δεν εφησυχάζω ούτε είμαι χαρούμενος, σκέφτομαι τι πρέπει να κάνουμε. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να σιγουρευτούμε για την αξιοπιστία αλλά και για την απόδοση. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Για μένα δεν είναι ζητούμενο να πάρουμε βαθμούς επειδή θα κινηθούμε αξιόπιστα. Μ’ ενδιαφέρει η δυναμική που έχουμε να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες. Φέτος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία γι’ αυτή την ομάδα».

Το τελευταίο τετραήμερο δοκιμών εξέλιξης ξεκινά αύριο στο BIC (Bahrain International Circuit).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...