Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μπάτον: "Στόχος μου το πρωτάθλημα"

Ο Τζένσον Μπάτον δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα και σε δηλώσεις του, ενόψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος της Formula 1 στην Κίνα (12-14/4), τόνισε ότι στόχος του είναι η πρώτη θέση.
 
Ο Βρετανός πιλότος  έχει ξεκινήσει υποτονικά το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν με την ομάδα της McLaren και βρίσκεται ήδη 38 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ. Παρά το γεγονός πως και το μονοθέσιο που διαθέτει δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ο ίδιος πιστεύει πως είναι πολύ νωρίς για να τεθεί εκτός μάχης.

 Μάλιστα ο 33χρονος επικαλέστηκε το παράδειγμα του Φέτελ ο οποίος το 2009 τον κόντραρε στο τέλος της σεζόν αν και στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχε καταφέρει να βαθμολογηθεί. "Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με κόντραρε στο πρωτάθλημα του 2009, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάρει κανέναν βαθμό στους πρώτους τέσσερις αγώνες".

Ο Μπάτον στη συνέχεια τόνισε: "Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό και σκοπός μου είναι οπωσδήποτε να το διεκδικήσω. Μπορεί ακόμη να μην είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά στο γκραν πρι της Σεπάνγκ κατά διαστήματα ήμασταν ταχύτεροι και από τη Lotus και από τη Ferrari. Το μονοθέσιο δεν είναι ακόμα τέλειο. Το καλό είναι πως υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία παίρνουν βαθμούς το ένα από το άλλο και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...