Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

H Red Bull διέψευσε τις φήμες περί μη ανανέωσης του συμβολαίου του Webber

H Red Bull με ανακοίνωσή της διέψευσε τις φήμες περί μη ανανέωσης του συμβολαίου του Webber

Δημοσίευμα της «Bild» ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Red Bull είναι δυσαρεστημένοι με τον Mark Webber και μετά το επεισόδιο με τον Vettel σκέφτονται να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Η ομάδα όμως της Formula 1 φρόντισε άμεσα με ανακοίνωσή της να διαψεύσει αυτά τα σενάρια και να τονίσει ότι πρόκειται για… φήμες.

«Το ότι ο Mark δεν θα βρίσκεται στην ομάδα το 2014 είναι φήμες. Το συμβόλαιο του Mark ανανεώνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο τέλος κάθε σεζόν. Στο τέλος κάθε σεζόν θέλει να οδηγεί για την ομάδα και η ομάδα θέλει να συνεχίσει να δουλεύει μαζί του, καθώς είναι ένας εξαιρετικός και αρκετά ανταγωνιστικός πιλότος. Έχουν γίνει μόλις δύο Grand Prix αυτή τη σεζόν, το 2014 απέχει πάρα πολύ», ανέφερε για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Mark και ο Seb δουλεύουν μαζί από το 2009 και έχουν πετύχει 35 νίκες, 80 βάθρα, 13 φορές έχουν τερματίσει από τις θέσεις ένα-δύο. Αυτή η επιτυχημένη περίοδο περιλαμβάνει κάποιες έντονες στιγμές μεταξύ των δύο οδηγών, η οποία ξεκίνησε το 2010 στην Τουρκία από τότε έχουμε δύο και τους δύο να αγνοούν τις εντολές της ομάδας αρκετές φορές, κάτι που η ομάδα έχει καταφέρει να κρατήσει στο εσωτερικό της».
Πηγή:woop.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...