Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

F1Grand Prix Μαλαισίας: Νικητής στον "εμφύλιο" ο Φέτελ (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έδωσε μάχη με τον ομόσταυλό του, Μαρκ Γουέμπερ, κουράστηκε... ίδρωσε... αλλά κατάφερε να τον περάσει και να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή του νίκη στο 2ο Grand Prix της χρονιάς στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. Στην 3η θέση ο Χάμιλτον. Εγκατέλειψε νωρίς ο Αλόνσο.


Στη "ταυρομαχία" της κορυφής, Φέτελ και Γουέμπερ παραλίγο να μπλέξουν τα "κέρατά" τους, άγχωσαν την ομάδα τους και τελικά ο Γερμανός πήρε μία νίκη που επαναφέρει ένταση εντός των τειχών της Red Bull. Διαφορετική διαχείριση μίας παρόμοιας κατάστασης στη Mercedes, ο Χάμιλτον πήρε το πρώτο του βάθρο με τη νέα του ομάδα και ο Ρόσμπεργκ συμβιβάστηκε στη τέταρτη θέση. Μεγάλη χαμένη η Ferrari που κυνηγούσε νίκη αλλά αρκέστηκε στη 5η θέση του Μάσα, άλλη μία χαμηλή πτήση για τη McLaren, ελαχιστοποίηση των ζημιών για τη Lotus.

Στα αξιοσημείωτα η τραγική επιλογή του Αλόνσο να παραμείνει στον και να μην μπει στα πιτ, μετά την επαφή που είχε με τον Φέτελ στην πρώτη στροφή, γεγονός που του κόστισε μια κατεστραμμένη αεροτομή. Αποτέλεσμα της επιλογής του ήταν να εγκαταλείψει λίγο αργότερα άδοξα τον αγώνα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η στιγμή της επαφή του Αλόνσο με τον Φέτελ...


Η στιγμή της επαφής από citrusblack83

 Η στιγμή της εξόδου του Φερνάντο Αλόνσο...
 
Το λάθος του Λιούις από citrusblack83

 Ο Λιούις Χάμιλτον κάνει λάθος στα πιτ και σταματάει μπροστά από τους μηχανικούς της McLaren...


F1 2013 - Pirelli - Malaysian Grand Prix 3D... από citrusblack83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...